Промоции

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Термопомпи Daikin за икономично отопление на едно и двуфамилни къщи

Термопомпи Daikin AlthermaAltherma са термопомпи на Daikin с комбинации от вградени и изнесени хидробоксове, различни мощности за покриване на различни отоплителни нужди. Термопомпи Altherma на Daikin се предлагат монофазни и трифазни ,  а като опция и буфер за преработка на топлината за употреба за БГВ. Altherma има и възможност за свързване с двустъпални високотемпературни термопомпи, които могат да достигат до 80 °С на водата, подходящи за отоплителни инсталации с глидерни радиатори.
Термопомпи Altherma могат да се свързват и към съществуваща или нова централна климатизация VRF (VRV) Дайкин и от двата типа - HT и LT, които са съответно високо температурни (High Temperature) и ниско температурни (Low Temperature) термопомпи.
HT Високотемпературните термопомпи, стават все по-предпочитани от клиентите. Те предлагат абсолютен комфорт с възможността за употреба с глидерни радиатори, които според повечето хора са най-комфортния начин на отопление - придават топлинно излъчване, а и липсва неестественото течение което предлагат климатиците или конвекторите. И всичко това не е за сметка на икономичността. Минус е нуждата от пространство (примерно в килер), където да бъде разположен вътрешния модул който е с приблизителни размери 800х800х800 мм.
При LT нискотемпературните термопомпи Daikin Altherma, има модификация с вграден хидромодул....
За оглед, допълнителна информация и оферта може да се свържете с нас
За повече информация се свържете с нас!

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Климатици до 30 м2