Промоции

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Централна климатизация Хитачи (VRF)

VRF системите са предназначени за големи търговски обекти или офис сгради, които имат за приоритет качествено климатизиране, висока ефективност, ниски нива на шум и надеждна работа. Правилния дизайн е много важен при проектирането на самата система и голямото разнообразие от вътрешни тела помага да се постигне правилното решение за всяко помещение. Може да разгледате Каталог VRF система на Хитачи, където са описани някои от техническите параметри на елементите от системата (вътрешни, външни, газови разпределители и др.) както и вентилационните аксесоари. За окончателно проектиране или колебание, може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем в проектирането.
SetFree е VRF серията на Hitachi. Външните тела до 6НР са с възможност за монофазно и трифазно електрозахранване, а по-големите са само с трифазно. Моделите с хоризонтално обдухване варират от 4НР до 12НР, а с вертикално от 10НР до 64НР на система, като отделни хладилни кръгове могат да работят с обща комуникация (при вариант с централизирано управление).
Hitachi VRF централна климатизация Всъщност VRF моделите се разделят на два типа SetFree и Utopia, като приликата им е, че използват еднакъв тип вътрешни тела, но втория е повече насочен за домашно или леко търговско приложение, с по-ниска цена, но не и за сметка на ефективността.
SetFree се разделя на няколко подтипа според зависимост от нуждите и ограниченията на приложението - с хоризонтално обдухване, с тритръбна система за независим режим на всяко вътрешно тяло, високоефективна система.
Ефективността е важен фактор в комерсиалната климатизация и от Hitachi могат да се похвалят с едни от най-ефективните системи с коефициенти SEER = 6.92 (12НР). Тази ефективност са постигнали с подобрения в Scroll компресора (патент на Hitachi и използван от много други производители на климатични системи в комерсиалните им продукти). DC инвертор с подобрено модулиране на честотата на компресора и работа до 30Hz, което позволява много ниска мощност при необходимост. Подобрени конструкция и покритие на топлообменника на външното тяло.
Гарантиран режим на отопление при външна температура -20 градуса по целзий, като за нашите географски ширини това е повече от достатъчно. Разстоянията между вътрешни и външни тела са още по-добри в новите модели. Вертикална денивелация до 90м, а вътрешни тела могат да са до 30м едно от друго.
Климатичните системи могат да бъдат управляване и дори диагностицирани при проблеми от разстояние през интернет платформата CS Net Web. Графичен и интуитивен интерфейс за улеснена работа и възможност от 2 различни точки да се управлява едновременно. Различни нива на достъп за различни потребители с пароли за достъп. Възможност за достъп и управление от смартфон. Автоматично генериран е-mail за информиране на предварително зададени потребители за проблем в климатичната система. Възможност разпределяне на потребената електроенергия между различни вътрешни тела - например, ако на една система вътрешните тела се ползват от различни лица, то автоматично CS Net Web може да разпредели кое вътрешно тяло колко процента от цялата сметка е ползвало, и автоматично да сметне дължимата сума.
За повече информация се свържете с нас!

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Климатици до 30 м2