Промоции

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Система за централна климатизация Daikin тип VRV VRF

Daikin вече предлага четвърто поколение централна климатична система работеща на директно изпарение VRV IV . Системата работи с хладилен агент Фреон R-410A, който е озононеразрушаващ и се използва и в предшественика.
Предлагат се и системи за регенериране на топлината от серията VRV IV. Това е от т.нар. тип "три тръбна" VRV система. С тях към едно външно тяло, могат да бъдат свързани много вътрешни тела, които имат възможност да работят в различен топлинен режим едно от друго. Daikin VRV multi port Процеса се управлява от разклонителни кутии, през които преминава хладилен агент към вътрешните тела. Разклонителните кутии се свързват сравнително лесно и има възможност за избор на единични и мулти-портови разпределителни кутии. Външните тела на климатичните системи за комерсиално приложение са с предимно вертикално обдухване. Това позволява по-голяма мощност на квадратен метър. Масово се прилагат в търговски центрове или големи офис сгради с повече етажи, където най-подходящо място за външните тела е по покривите, а в някои случаи даже е единствено. Централни климатични системи Daikin VRV IVТака въздушните струи не си пречат, както при моделите с хоризонтално обдухване и могат да се монтират тела с по-големи мощности на по-малка площ.
Daikin предлагат VRV IV S-серия. Това е mini VRV гама, за жилищни и леки търговски приложения. Външните тела варират с мощности от 4 HP  до 12 HP . Всички тела са с хоризонтално обдухване на топлообменника, което ги прави компактни, лесни за монтаж и приложими в голям диапазон. Комбинациите с вътрешни тела могат да бъдат от целия диапазон на VRV системите.
Daikin VRV IV S разполага и с под модел Compact с мощности 4HP и 5HP, които са с още по-малки и компактни размери на външните тела, като включва всички основни функции на стандартните VRV IV, което го прави идиално приложение в жилищни приложения или търговски при ограничено пространство за монтаж на външно тяло, например в централна градска част.
За повече информация се свържете с нас!

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Климатици до 30 м2