Промоции

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Термопомпи Ecodan

Термопомпи на Mitsubishi са едно идеално решение за отопление на Вашия дом. Ecodan съчетават комфорт и надеждност с висока ефективност и икономия. Термопомпи използват външни тела Power Inverter или Zubadan с възможност за отопление при външни температури до -28 °С. Ecodan се предлага и в две разновидности - с вграден хидромодул или тип сплит, с отделен хидробокс с компактни размери, които не изискват допълнително помещение.
Термопомпи са с предвидена възможност за паралелна работа, с до 6 броя външни тела, в случаи когато са необходими по-големи мощности. Монтират се с външни допълнителни топлообменници вода-вода за да се разделят кръговете на всяка Ecodan система, а вътрешния отоплителен кръг става общ.
Мощностите са с доста разширен диапазон от 5 kW до 14 kW, и специално още един модел с мощност 23kW, като по католожни данни  номиналната мощност се запазва непроменена при външна температура от -15 °С. Вътрешните хидромодули имат опция за реверсивен режим, който позволява термопомпената инсталация да работи и на охлаждане. Друга полезна опция е управлението на двузонова инсталация. Това е например комбинирана система с радиатори (45-55 °С) и подово отопление (30-35 °С). Безпроблем може да се настрои работа с друг отоплител, като например котел.

Mr. Slim +

Термопомпи Mr. Slim + Ecodan

Едно иновативно решение на Mitsubishi е комбинация на външно тяло PUHZ-FRP71VHA + Ecodan. При този вариант може да използваме отпадната топлина на климатик в режим охлаждане, за затопляне на БГВ. Това е един оптимизиран процес на пренос на топлина с перфектно приложение в битови условия. Така реалния коефициент на преобразуване се получава около COP=7, което е истинския измерител за ефективност на климатични инсталации.

За повече информация се свържете с нас!

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Климатици до 30 м2