Промоции

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Климатици с фреон R32 произвеждани от Тошиба - MIRAI

Новият тип фреон R32, който всъщност не е изобщо нов, а просто навлиза употребата му, започва да се предлага и при климатици Тошиба за Европейския пазар. С R32 за заредени още от 2014 година много модели на Тошиба, които са предназначени за азиатския пазар (Япония, Китай, Индия и др.) и отчитат доста ползи и никакви странични проблеми при произведени над 250 000 бр. Новият модел MIRAI ще се предлага както и с хладилен агент R32, така и с R410A, като тенденцията засега е да се налага този с R32.
Тошиба MIRAI с фреон R32 Хладилния агент R32 e разработен и патентован от Дайкин, и използван от тях в доста от новите им модел, но отчитайки качествата му, от Тошиба решават също да използват в техен модел и за сега това е MIRAI.
Към момента информацията е, че R32 e с около 4 пъти по-ниско GWP, като всяка година стойността се променя (формулирането на GWP е чрез сложна методика, която включва и доста променливи фактори). Можете да разгледате още информация и за климатиците на Дайкин, които са с фреон R32 като кликнете тук.
Очаквайте и съвсем скоро, вече да предлагаме и моделите на Тошиба от 2016 година, както и подробна техническа информация. Впишете в профила ни в Google+, за актуални новини.
За повече информация се свържете с нас!

Климатици до 15 м2

Климатици до 25 м2

Климатици до 30 м2